Menneitä tapahtumia

Tähän kokoamme tietoa menneistä tapahtumistamme.
Katso myös, mitä kiinnostavia tulevia tapahtumia sukuseurallamme on.
Sukutapaaminen pidettiin Hollolan kunnantuvalla ja Messilän kartanoravintolassa 4.-5.9.2021.
Tapahtuman aluksi laskettiin sukuseuran puolesta kukka luovutettuun Karjalaan haudattujen muistopatsaalle Hollolan hautausmaalla. Sen jälkeen nautittiin keittolounas Hollolan vanhalla kunnantuvalla ja kuultiin hieman rakennuksen historian iloisista ja vähemmän iloisista vaiheista.
Kunnantuvalta siirryttiin Messilään, jossa pidettiin sukuseuran sääntömääräinen vuosikokous. Vuosikokouksen jälkeen käytiin kyykkäkisa. Tänä vuonna on kulunut kaksikymmentä vuotta siitä, kun sukuhaarojen välinen kyykkäkisa on ollut osana sukutapaamisiamme. Lesken Tahvon sukuhaaran joukkue on voittanut kisan lukuisat kerrat näinä vuosina ja niin kävi tänäkin vuonna ja Juhana Tuomaanpojan sukuhaara  joutui luovuttamaan toissa vuonna Waltikassa saamansa pokaalin.
Kyykkäkisan jälkeen nautimme maittavan illallisen Messilän kartanoravintolassa. Illallisen jälkeen Pentti Savolainen kertoi omakohtaisia kokemuksia evakkotaipaleeltaan ja kotiutumisesta uudelle kotiseudulle Hollolaan sodan jälkeen. Sen jälkeen olikin soiton, laulun ja tanssin aika. Illassa viihdyttivät Seppo-Juhani, Rami ja Heikki. Laulu raikasi ja jalalla pantiin koreaksi. Ensi vuonna uudestaan!
--
Vuosikokous ja sukutapaaminen pidettiin Valkeakoskella hotelli Waltikassa 31.8.-1.9.2019.
Tapaamisen pääohjelma oli lauantaina 31.8.2019
Tilaisuus alkoi klo 12.00, jolloin tarjolla on keittolounas.
Vuosikokous klo 13.00 alakerran kokoustilassa. Ks. esityslista. Kokouksen jälkeen kokousesitelmä Siirtokarjalaisten tie kansainvälisiin tutkimuksiin, FT, projektijohtaja John Loehr
Kyykkäkisa klo 15.00 läheisellä kentällä. Kisan jälkeen hotellin sauna oli lämpimänä halukkaille.
Juhlaillallinen klo 19.00 alakerran ravintolassa. Sukuseura tarjosi lasillisen viiniä illallisen yhteydessä.
Illanvietto kokoustilassa klo 20.00 alkaen. Ohjelmassa mm. lauluesitys, runonlausuntaa, karaokea, tanssia, tarinointia ja muisteloita, kuten kunnon karjalaiseen meininkiin kuuluu. Ravintolasta voi noutaa juomia kokoustilaan omakustannushintaan koko illan ajan.
Hallitus kiittää kaikkia useita kymmeniä osallistujia! Ensi vuonna taas tavataan!
--
Vuosikokous, sukutapaaminen ja sukuhaarojen väliset kyykkäkisat pidettiin Valkeakoskella hotelli Waltikassa 18—19.8.2018.
--
Matka kotiseudulle Karjalaan oli 25.-27.5.2018. Osallistujina oli sukumme jäseniä kaikkialta Suomesta sekä Ruotsista. Lue lisää matkastamme seuraavasta Vuosalmen Savolaisten sanomista, joka ilmestyy loppuvuonna 2018.

Alkuun