Tulevia tapahtumia

 

KESÄTAPAAMINEN 3-4.9.2022

 

Tapaamme tänäkin vuonna matkailukeskus Messilässä Hollolassa, sillä hyvää palautetta tuli viime vuodelta: Kokous- ja juhlatilat kauniit ja viihtyisät, kaikki toimi hyvin, ruoka erinomaista, kyykkäkenttä myös hyvä. Uskoisin, että ohjelma on myös kiinnostavaa, mm. kokousesitelmän pitäjäksi olemme saaneet arvostetun, pitkäaikaisen Karjalan liiton toimijan, liittovaltuuston puheenjohtajan professori Martti Taljan ja illalla meitä viihdyttävät muusikot Duo VSOP; Markku Jokela & Olli Suuronen.

 

OHJELMA

 

Klo 12

SAAPUMINEN Messillään, majoittuminen ja majoitusten maksu (reception auki vain klo 16 asti).

Hotellin vastaanotosta ostetaan myös ATERIALIPUKKEET; keittolounas 15€, juhlaillallinen 36€.

 

Klo 12.45

LOHIKEITTOLOUNAS pöytiin tarjoiltuna Kartanoravintolassa Messilän päärakennuksessa, muistakaa lounaslipuke mukaan.

 

Klo 13.30

VUOSIKOKOUS Kartanoravintolassa päärakennuksessa (esityslista liitteenä).

Vuosikokouksen päätteeksi n. klo 14.45 JUHLAESITELMÄN pitää Karjalan liiton liittohallituksen puheenjohtaja, ent. kansanedustaja, nykyinen aluevaltuutettu, lääket. ja kirurgian tohtori, professori Martti Talja. Varmaankin saamme kuulla mielenkiintoisia ajatuksia tämänhetkisestä tilanteesta muuttuneessa maailmassa Euroopassa, Suomessa, Karjalassa sekä Venäjän mahdollisesta uhkasta Suomelle.  Tulevia visioita: Ovatko kotiseutumatkat päättyneet lopullisesti? Miten käy Karjalan hautausmaiden? Miltä näyttää karjalaisuuden vaalimisen tulevaisuus? Miten hoitaa Karjala-ikävää? Mitkä ovat omat tunnelmasi aktiivisena Karjalankävijänä ja karjalaisuuden vaalijana?  Tulkaa sukuseuralaiset ihmeessä kuuntelemaan ja kyselemään!

 

Noin klo 16.15

KYYKKÄKISA kartanon pihapiirissä olevalla soraparkkipaikalla. Miettikääpä jo joukkueita. Kisan jälkeen jää vapaata aikaa seurusteluun, haasteluun, iloisiin kohtaamisiin. Messilä on myös monipuolinen, viihtyisä, kaunis ja tutustumisen arvoinen miljöö. Kartanoravintola on avoinna koko ajan.

 

Klo 19.30

JUHLAILLALLINEN Kartanoravintolassa, muistakaa ottaa aterialipukkeet mukaan. Juhlaillallisen yhteydessä sukuseura tarjoaa yhden kaadon viiniä. Ilta jatkuu samassa paikassa tutussa, iloisessa seurassa vapaamuotoisella ILLANVIETOLLA. ”Aina hauskaa olla pittää” ja sehä myö karjalaiset kyl osataa! Sana on vappaa. N. klo 21 aloittavat muusikot, Duo VSOP; Markku Jokela & Olli Suuronen. Saamme kuulla perinteisiä karjalaisia lauluja sekä tanssimusiikkia -  vanhempaa, uudempaa ja romanttistakin - mukanakin voi laulaa ja tietysti tanssia. Ennen Viipurissakin; ”tanssia sai siellä aina, arkena ja sunnuntaina, helppo oli tiensä löytää kohti oikeata pöytää”, mutta karjalaisessa ilonpidossa on aina se kaiho ja kaipaus myös mukana ja varsinkin nykytilanteessa, kun mikään ei ole entisellään. Voimme illanvietossamme myös jakaa ajatuksiamme, tuntemuksiamme, pelkojamme ja tukea toinen toisiamme, onhan meillä yhteinen historia: Juuret Karjalassa. Ja juuri sen takiahan me haluamme kokoontua, tule sinäkin!

 

Majoituksen jokainen varaa itse Messilästä puh. 03-86011, Mainitse varatessasi, että kuulut Savolaisten sukuseuraan. Majoitus on varattava 2 viikkoa ennen kokoontumista.

 

Majoittumisvaihtoehdot ja hinnat:

 

2hh huone hotelli tai aittahuone 110€

3hh aittahuone 140€

4hh aittahuone 170€

Aittamökki 3:lle 140€

Lisävuode 30€

Hirsimökki 250€ (1-6 henk), ei sisällä aamiaista, muut sisältävät aamiaisen Kartanoravintolassa

 

ILMOITTAUTUMINEN tiistaihin 23.8 mennessä!

Sähköposti:  pirjo.torsti(miukumauku)gmail.com  tai tekstiviesti 050-3739621

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdolliset ruoka-aineallergiat. Ilmoita myös osallistutko sekä keittolounaalle että juhlaillalliselle vai vain juhlaillalliselle - tämä tärkeä tieto!!

Odotan yhteydenottoanne, nähdään Messilässä!

Alkuun